Mari Teka..

Tinta mantan mpr 2006 pada 12/21/2006 03:04:00 PM

21 December 2006

-poll dibuka dan ditutup oleh Faizal -
Peraduan Sudah Ditutup

Image Hosted by ImageShack.us

Gambar Ehsan Kak Nisah Hj. Haron


Cuba teka belakang siapakah ini?


JAWAPANNYA : AZREE...


p/s : tiada hadiah bagi mereka yang meneka dengan betul.. kalau nak hadiah, silalah berkarya dan hantar ke Dewan Sastera, hadiah berupa wang tunai menanti anda..

10 komen:

fakhrul ali ibnu al-fuadi said...

Yang pasti ni bukan belakang Faizal.. geh geh geh

-faizal-

annyss said...

amboi! siap buat 'poll' lagi tu. Bagus-bagus. Jawapannya pasti menyeronokkan. Boleh buat cerpen tu - "Teka Belakang Aku".

-Nisah-

fakhrul ali ibnu al-fuadi said...

jawapannya takkan kita tahu sampailah kak Nisah yang dedahkan identiti tuan punya baju dan punya belakang tu??... geh geh geh

-faizal-

Anonymous said...

Haiyyya!

Mantan lelaki ada 9 je kan?Macam mana boleh letak 10 pilihan jawapan? Sorang lagi tu sapa, Kerd?

Goh goh goh!

-Rai The Alien-

Anonymous said...

maksud saya tu kan Kak Rai.. web poll yg saya sign up tu cuma hadkan jawapan pada 10 pilihan jer.. jadi saya letakkan nama - nama laki yg 9 org tu jela.. so yang ke - 10 tu hantu raya kot??

-faizal-

Anonymous said...

Salam hantu raya

Akakkk lagi ni!Kalau boleh teka, dapat hadiah tak?Tak mahulah hadiah percutian ke rumah sendiri. ..Suruh Lan sponsor. Dia boleh kenen Air Asia.

Sape ye empunya belakang ni?Hmmm.Tapi yang paling gempak ialah meneka karya sapa akan tersiar seperti yang Kak Nisah habaq hari tu. Kerd, buat lagi satu poll!

-Rai-

annyss said...

Entahlah Rai, diorang ni tak kasi hadiah pulak kepada peneka tertepat. Jadi, pandai-pandailah korang shopping hadiah sendiri.

Jawapannya : Azree.

P/s - korang ni satu hari berapa kali masuk blog ni. Setiap kali akak online, ada je update. Hebat, hebat. Tapi janganlah masa cuti ni saja, korang berkobar-kobar.

Ha, berblog tu, blog jugak. Karya mesti siap on time tau! Fikirkan setiap butir nasi, setiap kuih, setiap teguk air yang korang minum dan ditaja oleh DBP tu...

Anonymous said...

yeah yeah dah ade jawapan.. haha AZREE..

kawan - kawan ingat pesan kak Nisah dan kak Rai.. jgn lupa berkarya (peringatan kat diri sendiri jugak )..

-faizal-

nurani said...

ish...ingatkan nak buat tatapan kenang-kenangan..rupa-rupanya untuk dibuat poll gambar belakang baju ceq ni..(",)

Anonymous said...

Jaga-jaga la,
Mana tahu nanti ada pertandingan meneka ibu jari ataupun biji mata mantan. Hehehe!

-Kak Rai-